Zunnewendefestival 27 en 29 juni 2025

Schrieverskaamp

Het Zunnewende schrieverskaamp op vrijdag 28 juni 2024
Schrijf een nieuw lied in één dag!

Het Zunnewende schrieverskaamp is een eendaags event waarbij je actief werkt aan je eigen liedje(s) en de ontwikkeling van je songwriter skills.  En dat in jouw eigen streektaal. (Elke Nedersaksische variant is welkom)

Wat en hoe?
Gedurende de dag krijg je live persoonlijke bezielende begeleiding van niemand minder dan de koning van de D-Pop Leon Moorman! Finalist regiosongfestival 2023 en de man van de succesvolle  Nedersaksische versie van Beyoncé's Texas Hold 'em; Hier In’t Oosten. Een ode aan het platteland.
Je wisselt ideeën en ervaringen uit en werkt samen met mede-deelnemers. Zo bundel je creatieve krachten met andere liedjesschrijvers.

Inhoud
Er zijn zowel gemeenschappelijke sessies als individuele sessies. 's Avonds sluiten we af met een gezamenlijke presentatie van de gloednieuwe liedjes aan het Zunnewende publiek. Samen met Leon wordt er een set gespeeld van 40 minuten.
 
Voor wie?

  • Songwriters uit de Nedersaksische regio die al eigen liedjes schrijven en daar een nieuwe stap in wil maken of voor het eerst iets in hun eigen streektaal willen schrijven
  • Singer-songwriters die hun eigen repertoire willen uitbreiden.
  • Liedjesmakers die willen leren van elkaar.


Deelname is gratis. Inclusief lunch, diner, koffie en thee
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: a.bartelds@overijsselacademie.nl met daarin een korte bio over jezelf en audiomateriaal van recent eigen liedje.
Door ons wordt een selectie gemaakt van 4 deelnemers.

 
Leon Moorman

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: a.bartelds@overijsselacademie.nl
met daarin een korte bio over jezelf en audiomateriaal van recent eigen liedje.
Door ons wordt een selectie gemaakt van 4 deelnemers.